Апельсинове варення - Image

Апельсинове варення

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви тільки подивіться на картинку банки, заповненої цим сонячним варенням! Невже вам не хочеться приготувати таке диво своїми руками? Стільки енергії і вітамінів, скільки містить це варення немає ні в одних солодощах. Адже апельсин містить велику кількість вітаміну С. Незважаючи на те, що варення проходить теплову обробку в ньому залишається досить багато цього вітаміну. Тому, дуже доречно таке варення буде вам взимку. Більше користі, звичайно, принесуть вам свіжі апельсини. Але в даному випадку ми говоримо про корисні солодощі, тобто про варення. В період епідемії грипу організм вимагає саме вітаміну С, який у великій кількості ви знайдете взимку в баночці з апельсиновим варенням.

Ingredients

Апельсини

500 г.

Вода

750 мл.

Цукор

1 кг.

Паличка кориці

1 шт.

Червоний перець

1 щіпка

Бадьян

1 щіпка

Preparation steps

01

Апельсини вимити і зняти цедру. Нарізати цедру довгими смужками і варити до м'якості.

02

Фрукти порізати, залити водою, варити 20 хвилин. Дати суміші трохи охолонути, процідити сік.

03

Змішати сік, цукор, цедру, корицю, перець і бадьян. Кип'ятити ще 20 хвилин, поки варення не стане застигати на холодній ложці. Зняти з вогню, дати постояти 15 хвилин і розлити в банки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсинове варення – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua