Різдвяні пряники "будиночки" - Image

Різдвяні пряники "будиночки"

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Як приємно готуватися до новорічних свят. Приготування до новорічних свят занурює нас в особливий світ, світ дива і казок. Немає людей, які не люблять новорічні свята. Тому пропонуємо вам оригінальний рецепт різдвяних пряників "будиночки". Ці печива за смаком дуже сподобаються всім вашим членам сім'ї. Адже, виглядають вони дуже по-домашньому. Оформлено печиво у вигляді будиночка, на даху якого багато снігу, а у вікні видно свічку. Адже, Різдво - це саме сімейне і тихе свято. Тому різдвяні пряники "будиночки", дизайн яких нагадує тиху домашню атмосферу, дуже добре підійдуть в якості десерту на різдвяний стіл.

Ingredients for the recipe

Litniy Med Honey 750g
179.00 - 190.10

Litniy Med Honey 750g

750 g

Ingredients

Litniy Med Honey 750g

400 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

400 г.

Farmer's Lard 170g

250 г.

Spice Cinnamon Ground

2 ст. л.

Spice Ground Ginger

2 ст. л.

Blagomlin Top Grade Flour 2kg

750 г.

Hutorok Rye Flour 900g

250 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

5 шт.

Baking Soda 500g

3 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

0,5 л.

Aro Powdered Sugar 250g

500 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ч. л.

Preparation steps

01

Цукор, мед, смалець і спеції покласти в каструлю і на повільному вогні довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити суміш до кімнатної температури.

02

Потім додати яйця, соду, молоко, борошно і замісити тісто. Тісто має постояти добу в холодильнику.

03

Потім розкачати тісто (близько 4 мм.) і вирізати фігурки "будиночків", випікати при температурі близько 180°C до золотистого кольору.

04

Для прикраси "будиночків" білок злегка збити, потім поступово додати цукрову пудру, лимонний сік і збивати міксером близько 5 хвилин.

05

Додати суміш у кондитерський мішок і намалювати контур, а також декор будиночка (вікна, двері, бурульки).

06

Для заповнення контуру будиночка потрібно розвести глазур до більш рідкого стану. Для цього додати 2 ст. л. звичайної, трохи теплої кип'яченої води. Така глазур буде добре розтікатися по прянику.

07

Отриманий малюнок сохне близько 2-х годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min