
Запечений імбирний шоколад
Ароматний шоколадний десерт зможе здивувати навіть самих великих ласунів. Прикрасивши цукатами і сухофруктами вийде нехитрий пряний шоколад - справжня святкова страва. Запечений імбирний шоколад можна назвати "унікальним", за рахунок суміші з гіркого шоколаду, ванілі і імбиру, виходить ароматний і ніжний десерт. Шоколад наділений антиоксидантами, які допомагають нам подовше залишатися молодими і здоровими, а найціннішою властивістю залишається - здатність підняти настрій. Збадьорююча дія не гірше енергетиків, але без побічних ефектів. За вищеперелічені заслуги у шоколаду по праву з'явилося своє свято 11 липня - Всесвітній день шоколаду. Подаруйте собі радість із яскравим шоколадним частуванням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 50гg
150 мл.
Merci Dark Chocolate Candies 250g
130 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 г.
Preparation steps
01
У каструлю влити вершки. Додати ваніль. Поставити на вогонь і нагріти. Накрити кришкою. Настояти 30 хвилин.
02
У окремій каструлі розтопити шоколад. Додати 100 мл. молока. Потім вершки, жовтки, цукор і імбир. Перемішати.
03
Отриману суміш розлити у форми для запікання. Поставити на деко. Налити в нього води наполовину. Випікати шоколад 50 хвилин при температурі 140ºС.
04
Вийняти горщики. Протерти від води. Остудити (близько 5 годин).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores