Лісові ягоди в желе з шампанського - Image

Лісові ягоди в желе з шампанського

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Спекотне літо – сезон стиглих фруктів і соковитих ягід. Часом від їх достатку нікуди подітися. Коли фантазія починає підводити, приготуйте ягідне желе. Повірте, це один з найкращих способів «утилізувати» ягоди, що залишилися на грядках. В результаті Вас чекає освіжаючий і п'янкий літній алкогольний десерт. Яскраво, насичено, пікантно. Буде, чим здивувати гостей. Можна зробити і дитячу версію желе. Для цього шампанське замініть свіжовичавленим апельсиновим соком або домашнім компотом. Діти будуть у захваті від такої смакоти. І наостанок порада: найкраще приготувати желе до вечора і відправити застигати в холодильник, щоб на ранок можна було без очікування насолодитися ароматним ягідним десертом.

Ingredients for the recipe

Raspberry
335.00 - 399.00

Raspberry

per 1 kg

Ingredients

Raspberry

200 г

Fast Frozen Blueberries

200 г

Strawberries

200 г

Delamotte Brut White Champagne 12% 0.75l

600 мл

Mint 50g

20 г

Aro Powdered Sugar 250g

40 г

Dobryk Gelatin 15g

10 г

Rud With Chocolate And Plombir Ice-Cream

200 г

Preparation steps

01

Очистіть і помийте всі ягоди (великі ягоди краще порізати на дольки), дрібно наріжте м'яту.

02

Змішайте всі ягоди разом із порізаною м'ятою в одній ємності і засипте цукровою пудрою. Залиште ягоди з пудрою маринуватися на 20 хвилин.

03

Замочіть желатин в холодній воді до розм'якшення.

04

На невеликому вогні нагрійте 100 мл шампанського. Желатин потроху додавайте в розігріте шампанське, помішуючи лопаткою, до повного розчинення, після зніміть з плити.

05

Розкладіть ягоди по склянках, в яких будете подавати десерт, і залийте їх шампанським желе, щоб воно покрило ягоди. Поставте все в холодильник на 3-4 години.

06

Подавайте з кулькою морозива і листком м'яти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min