
Сирні мафіни "Ніжне серце"
Якими ж приємними бувають ті моменти, коли робиш щось з любов'ю і натхненням, і вас оцінюють заслужено. Впевнені, зробивши сирні маффіни за нашим рецептом, ви будете винагороджені вдячними словами і поглядами всіх, хто спробує цю випічку. Адже сир робить ці кекси м'якими і повітряними. А з приводу начинки - ви можете обрати будь-який фрукт за вашим смаком. Заварний крем - справжнє "серце" випічки - робить кекси дуже легкими і приємними на смак. Такі мафіни точно не залишать байдужими нікого з ваших близьких. Тому сміливо беріться радувати їх цією смачною випічкою. Зробивши її, ви точно не прогадаєте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт
Vash Tsukor Sugar 10kg
140 г.
7 Flour 1kg
130 г.
Dobryk Baking Powder
2,5 ч. л.
Domestic Cottage Cheese
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1,5 ч. л.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
5 ч. л.
Preparation steps
01
Для крему патісьєр в одному яйці відокремити жовток (білок не знадобиться) і розтерти з крохмалем і 5 ч. л. цукру.
02
Молоко закип'ятити з 5 ч. л. цукру і ванільним цукром, дати трохи охолонути.
03
Частину молока влити до розтертого жовтка і добре перемішати.
04
Молоко, що залишилося поставити на водяну баню, знову підігріти і тонкою цівкою влити в нього яєчну суміш. Варити при постійному помішуванні поки не згусне, потім прибрати з вогню і добре остудити.
05
Духовку розігріти до 180°C.
06
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення.
07
Яйце, яке залишилося розділити на білок і жовток. Білок збити в густу піну з дрібкою солі і покласти в холодильник.
08
Розм'якшене вершкове масло збити з сиром, цукром, що залишився і жовтком. У цю суміш просіяти борошно і розпушувач, перемішати.
09
Потім в тісто порціями додати збитий білок і акуратно перемішати знизу вгору в одному напрямку.
10
У формочки для мафінів викласти трохи тіста, зверху покласти частину крему патісьєр і зверху знову закрити його тістом так, щоб заповнити формочки до кінця.
11
На тісто зверху викласти ягоди.
12
Випікати мафіни в розігрітій духовці близько 20 хвилин. Перед подачею дуже добре остудити - ці мафіни смачніші, коли холодні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores