Індичка з яблуками і цибулею - Image

Індичка з яблуками і цибулею

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Готувати індичку прийнято не тільки на день Подяки (всі ми знаємо, що в Америці це традиція), така страва подобається багатьом. Справа в тому, що м'ясо індички трохи відрізняється від курки. Воно, звичайно, більш ситне, ніж звична для нас курятина, але і смак в індичатини особливий. А якщо ще й замаринувати м'ясо, щоб воно стало м'якшим і ніжнішим, заправити все ароматною цибулею, додати яблук для надання легкої кислинки, то ви отримаєте страву, яка неодмінно здивує ваших гостей і прикрасить стіл. Ви можете прикрасити страву зеленню за смаком, додавати до неї різні спеції, які ви найбільше любите або ж зробити легкий салатик.

Ingredients for the recipe

Spice Black Pepper Ground
858.00

Spice Black Pepper Ground

per 1 kg

Ingredients

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Turkey Fillet

300 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 шт.

Onion

1 шт.

Chong Soy Sauce 1l

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати індичку на невеликі шматочки і покласти її маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.

02

Нарізати яблуко кубиками, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажити цибулю в соняшниковій олії, помішувати, до золотистого кольору.

03

Додати до цибулі індичку разом із маринадом і смажити на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішувати при цьому.

04

Зменшити вогонь, додати яблуко, посолити, поперчити, накрити кришкою і залишити тушкуватися ще 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min