Полуничний самбук - Image

Полуничний самбук

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Цей казковий полуничний десерт не залишить байдужим нікого. Надзвичайно смачний, полуничний самбук, приготований за нашим рецептом, віднесе вас в тепле сонячне літо, викличе і подарує масу незабутніх вражень вашим рідним і близьким. Часу , правда , на його приготування потрібно чимало. Але це окупиться сторицею , коли ви цілий вечір будете ловити на собі захоплені погляди ваших домочадців і вислуховувати масу компліментів на свою адресу. Спробуйте приготувати наш десерт, подаруйте своїм близьким райську насолоду.

Ingredients

Заморожена полуниця

300 г.

Цукор

10 ст. л.

Яєчні білки

2 шт.

Желатин

10 г.

Вершки 33%

100 мл.

Вода

150 мл.

Preparation steps

01

Желатин залити 150 мл. води, залишити на 10 хвилин.

02

Желатин поставити на невеликий вогонь, підігріти приблизно до 40-50 градусів. Мішати до повного розчинення. Остудити.

03

Полуницю подрібнити блендером. Залишити кілька ягід для прикраси.

04

До полуниці додати цукор (7 ст. л.), трохи збити міксером.

05

Білки додати до полуничної маси, збити міксером не менше 5 хвилин, до моменту, коли маса значно побіліє і збільшиться в розмірі в 2-3 рази.

06

Влити желатин, продовжуючи збивати міксером, збивати протягом хвилини.

07

Готову полуничну масу розкласти по склянках. Поставити в холодильник на 3 години.

08

Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 3 ст. л. цукру і ще трохи збити до розчинення цукру.

09

Вершки викласти на поверхні полуничного самбука, прикрасити часточками полуниці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Полуничний самбук – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua