
Полуничний торт (без випікання)
Смачний і солодкий десерт - це не обов'язково величезні торти, які дійсно дуже хочеться з'їсти. Але при цьому вони настільки калорійні, що потім дуже несолодко тим, хто стежить за своєю фігурою (несолодко у всіх сенсах). Тому рецепт нашого полуничного торта буде до речі для всіх без винятку. Ну як тут відмовишся від торта із соковитою полуничкою і з сиром? А якщо ще й випікати його не потрібно ... Стільки плюсів в одному десерті. Адже сир дуже корисний, дієтологи рекомендують їсти його ввечері, щоб зберігати м'язову масу і не наганяти жирову. А полуниця відмінно скрасить будь-який десерт. Це чудовий варіант для будь-якого приводу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
60 г.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
150 г.
Strawberries
250 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
300 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
200 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Preparation steps
01
Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.
02
Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.
03
Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores