
Паровий курячий рулет з мандаринами і чорносливом
Не знаєте, що приготувати на Новий рік, сімейне свято або романтичну вечерю? Або просто трохи набридли звичайні, повсякденні страви? Тоді ви знайшли саме той рецепт, який потрібно. Час приготування він забере у вас мінімум, а задоволення отримаєте максимум. Такий рулет досить оригінальний як на зовнішній вигляд, так і на смак (особливої пікантності додають чорнослив в поєднанні з кисло-солодкими мандаринами). І, до речі, страва виходить дієтичною, що важливо, адже на свята ми часто зловживаємо калоріями. Якщо в господарстві немає пароварки, то сміливо використовуйте духовку, але тоді готуйте не в плівці, а перетягнувши рулет ниткою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
480 г.
Lorado Tangerines in Syrup 850ml
120 г.
Almond Pitted Prunes 75g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок, нарізати (або розібрати руками) на невеликі шматочки. Чорнослив залити окропом на 10 хвилин. З'єднати чорнослив з мандаринами.
02
Кожне куряче філе розрізати на 2 половинки вздовж і трохи відбити. На харчову плівку викласти філе, кожне накладаючи краями на попереднє, посипати сіллю і перцем. Викласти рівномірно (посередині) начинку. За допомогою плівки скрутити в рулет, покласти в пароварку і готувати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores