Паштет з копченого лосося  - Image

Паштет з копченого лосося

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.

Ingredients for the recipe

Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
118.20

Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g

120 g

Ingredients

Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g

200 г.

Philadelphia Cheese 500g

100 г.

Lemon

20 г.

Spice Pepper Mix

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.

02

З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.

03

Подавати з скибочками хліба або крекерами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min