
Паштет з копченого лосося
Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
200 г.
Philadelphia Cheese 500g
100 г.
Lemon
20 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.
02
З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.
03
Подавати з скибочками хліба або крекерами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores