Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина - Image

Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина – вишукана страва, яка займе гідне місце на Вашому святковому столі. Обсмажувати філе курячої грудки необхідно до появи золотистої скоринки. Саме тому курочка стає такою хрусткою і апетитно виглядає. Для пропонованої страви можна використовувати рисове вино. Імбир надає страві нотку солодкої пряності, а цедра апельсина в соусі – легкий аромат цитруса. У підсумку Вас чекає гармонійне поєднання хрусткої скоринки з ніжним, соковитим м'ясом курки під солодким апельсиновим соусом.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 5.00

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Salt Egypt

0,8 ч. л.

Spice White Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

200 мл.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

50 г.

Top Grade Wheat Flour

25 г.

Eco Powder Ginger

0,5 ст. л.

Garlic

0,5 ч. л.

Aro Ground Red Chili Pepper 250g

0,25 ч. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

25 г.

Freegold Red Sweet Wine 12% 0.75l

1 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

30 мл.

Auchan Sesame Oil 240ml

0,25 ч. л.

Chong Soy Sauce 1l

0,75 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2,5 ст. л.

Develey White Wine Vinegar 6% 250g

2,5 ст. л.

Oranges 1kg

1 шт.

Preparation steps

01

Для приготування соусу, в миску натерти цедру апельсина, влити кунжутну олію, соєвий соус, воду, додати цукор і оцет.

02

Курку нарізати невеликими шматочками, перекласти у велику миску.

03

В окремій ємності збити 1 яйце, додати сіль і білий перець, влити 0,5 ст. л. оливкової олії. Перемішати. Додати яєчну суміш до курки, перемішати.

04

Змішати кукурудзяний крохмаль з борошном, обваляти в суміші шматочки курки. Розігріти в глибокій сковороді олію, партіями обсмажити курку, кожну партію протягом 3-4 хвилин.

05

Обсмажені шматочки викласти на паперовий рушник. Помити сковороду, сильно нагріти протягом декількох секунд, додати 0,5 ст. л. оливкової олії, додати на сковороду попередньо натертий імбир і подрібнений часник. Обсмажувати протягом 10 секунд. Додати зелену цибулю і перець чилі мелений, влити вино. Протягом 3 секунд перемішати, влити приготований соус, перемішати і довести до кипіння.

06

Додати в сковороду курку, перемішати. Змішати трохи крохмалю з водою, влити в сковороду. Коли соус загусне, зняти сковороду із вогню. Подавати курку можна із рисом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min