
Шоколадний фондан
Дуже простий і досить смачний десерт із не менш улюбленим нам шоколадом. Присутність цієї солодкості в рецепті вже говорить про ніжність і вишуканість страви. Доступний набір інгредієнтів: шоколад, борошно, яйце і цукор - це й увесь склад французького тістечка (Франція - батьківщина шоколадного фондана). Щоб приготувати шоколадні солодощі, треба обов'язково дотримуватися рецептури, і тоді все вийде чудово. Не сумнівайтеся, десерт обов'язково підкорить ваше серце і гостей у тому числі. Ідеальне частування до чаю, яке передає теплоту і турботу своїм ніжним смаком. Із завданням здивувати і підкорити, ви впораєтеся на відмінно. Спробувавши один раз, душа обов'язково зажадає продовження банкету!
Ingredients
Борошно
50 г.
Шоколад
500 г.
Яйце
10 шт.
Вершкове масло
130 г.
Цукор
140 г.
Цукрова пудра
по вкусу
Preparation steps
01
Узяти гіркий шоколад і вершкове масло і розтопити на водяній бані. Додати до вже розтопленого шоколаду 140 г. цукру. Дуже добре перемішати. Далі взяти яйця і відокремити жовтки від білків. Збити жовтки у піну і додати до шоколаду, ретельно вимішуючи.
02
Додати в розтоплений шоколад жовтки, перемішати, потім додати просіяне борошно. Викласти в підготовлену форму (змащену маслом) шоколадно-яєчну масу і випікати 10 хвилин при температурі 200ºС. Готові кекси посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores