
Севіче з гребінців з овочами
Севіче - це страва з риби або морепродуктів. Його батьківщиною по праву вважається Перу. Ця страва стала поширеною в багатьох кухнях латиноамериканських країн. Оригінальний рецепт севіче являє собою дрібно нарізану сиру рибу різних сортів, яку маринують приблизно 15 хвилин у соку лайма. Завдяки лимонній кислоті в соку лайма відбувається денатурація білків, що містяться в рибі. У запропонованому рецепті севіче готується з морських гребінців, що мають високу дієтичну репутацію. Гребінець майже цілком складається з легкозасвоюваного білка. Із морських гребінців севіче виходить дуже ніжним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Frozen Scallops 10/15
200 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
2 шт.
Cilantro 70g
20 г.
Garlic
2 шт.
Ginger
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
15 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
300 г.
Preparation steps
01
Гребінці нарізати шматочками. Викласти в тарілку, рівномірно розподілити одним шаром. Помідори нарізати часточками.
02
Перець чилі очистити від насіння, нарізати кільцями, викласти в миску. Болгарський перець нарізати шматочками, додати в цю ж миску. Додати сіль, соєвий соус, влити оливкову і кунжутну олії. Натерти в миску імбир, додати чорний мелений перець, додати сік лимона і подрібнений часник. Перемішати.
03
На гребінці викласти помідори, перемішати їх з гребінцями, зверху вилити заправку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores