Салат з пекінською капустою і креветками - Image

Салат з пекінською капустою і креветками

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей смачний, вишуканий, корисний салатик стане Вашим кращим перекусом або навіть вишуканою вечерею за келихом вина. Готується просто і швидко, ніяких зусиль не вимагає, особливо якщо Ви вирішите використовувати вже зварені очищені креветки. Можна також взяти заморожені, однак їх потрібно попередньо очистити і відварити. Для святкового застілля рекомендуємо використовувати великі королівські креветки: салатик буде виглядати в рази ефектніше і вже точно не залишиться без уваги гостей. Традиційна для Китаю, але встигша нами полюбитися пекінська капуста, кисло-солодкі яблучка і хрусткий огірок роблять страву свіжою і легкою. Цікава заправка з майонезу та кетчупу надає пікантну нотку.

Ingredients for the recipe

Shrimps 90/120
469.40 - 504.70

Shrimps 90/120

per 1 kg

Ingredients

Shrimps 90/120

400 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

15 г.

TORCHYN® Tasty Mayo Mayonnaise with Ketchup 190g

15 г.

Johnprince Apple 70+

160 г.

Pickled Cucumbers

160 г.

Salt Egypt

за смаком

Napa Cabbage

200 г.

Preparation steps

01

Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Яблука і огірки помити і нарізати соломкою.

02

Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Змішати майонез з кетчупом.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min