
Салат з печінки тріски і кукурудзи
Смачний, ситний і соковитий салатик, який можна викласти шарами (для Вашого святкового столу) або просто змішати всі інгредієнти. Не дивлячись на наявність у складі страви печінки тріски, пропонована закуска здивує Вас і Ваших гостей легким, ніжним і делікатним смаком, а також неординарною консистенцією. Оскільки печінка тріски сама по собі досить жирна і масляниста, майонез можете не використовувати, а додати трохи соку з банки від консервів і трохи лимонного соку – такий собі полегшений варіант салатику. Якщо Ви бажаєте знизити жирність страви, можете додати грінки або сухарики. Вони не тільки вберуть у себе зайву олію, але й урізноманітнять смак, вигляд і консистенцію салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
140 г.
Banga Cod Liver 121g
140 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Печінку тріски розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.
02
Всі інгредієнти з'єднати. За смаком додати сіль і перець. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores