Салат "Акапулько" - Image

Салат "Акапулько"

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Надзвичайно легкий у приготуванні салатик. І це не єдина його перевага. Цей салат, на відміну від салатів із м'ясними інгредієнтами, овочевий, легкий і дуже корисний. Переглянувши список інгредієнтів, Ви побачите тільки корисні для здоров'я продукти: квасолю, кукурудзу і солодкий перець. І ніякого майонезу: відпочиньте, нарешті, від нього! Сіль, чорний мелений перчик і гострий соус за смаком - вийде дуже оригінально. Обов'язково дайте салату настоятися. Дайте час інгредієнтам "познайомитися". Салат від цього тільки виграє. Радує око колірна палітра страви. Квасолю можна використовувати червону. У поєднанні з жовтою кукурузкой і зеленим перцем - виходить дуже життєрадісно. Одним словом: Акапулько.

Ingredients

Квасоля червона консервована

250 г.

Кукурудза консервована

250 г.

Солодкий перець

2 шт.

Борошно

150 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Вода

70 мл.

Будь-який гострий соус

за смаком

Preparation steps

01

Промити і очистити перець. Квасолю і кукурудзу відкинути на друшляк, промити, дати стекти воді.

02

Перець нарізати невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, приправити сіллю, перцем. Перемішати, дати настоятися.

03

Для коржів змішати борошно і сіль, додати воду, замісити тісто. Дати 15 хвилин настоятися.

04

Тісто розділити на чотири частини. З кожної частини розкачати тонкий корж, обсмажити на сковороді. Готовий салат подати з коржиками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min