Риба по-французьки у білому вині - Image

Риба по-французьки у білому вині

Number of servings: 5Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Яке французьке блюдо без риби і соусів?! Величезними кулінарними досягненнями може похвалитися ця країна. Одне з яких - риба у білому соусі з сухого вина. А тепер про страву: для більш насиченого аромату і надання вишуканого відтінку в цьому рецепті, у соус можна додати суміш спецій, хоча і грибний соус цілком впорається з цим завданням - тут вибір за вами. Прикрасити можна зеленню і часточками лимона - в цьому випадку покладіться на свою фантазію. Особливі уміння для приготування риби не потрібно, головне - гарний настрій. Отже, відкладати створення рибної страви не будемо, а пропонуємо приступити негайно, щоб скоріш насолодитися ніжним смаком. Ось він який смачний вплив французької кухні!

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

1 кг.

Homemade Butter

100 г.

Onion

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

100 г.

Lemon

1 шт.

Bastida Me Gusta White Wine 0.75l

100 мл.

Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g

500 мл.

7 Flour 1kg

2 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Parsley 70g

пучок

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку рибу (тріску або окунь) акуратно почистити від луски, видалити нутрощі і ретельно промити. Порізати на шматки.

02

З голів риби приготувати бульйон. Перед готуванням треба їх обробити: видалити зябра і очі. Потім обшпарити окропом і промити під холодною водою. Готувати протягом 1 години. Обов'язково посолити і додати цибулю.

03

Перейти до грибів. Очистити, помити і нарізати на "шапки і ніжки". Шапки помістити в каструлю. Підкинути шматочок вершкового масла і полити лимонним соком.

04

Залити грибні шляпки водою. Варити 10 хвилин на повільному вогні.

05

Цибулю очистити, нарізати кільцями. Петрушку посікти. У змащений сотейник викласти раніш порізану рибу, а зверху посипати цибулею і свіжою петрушкою.

06

Залити бульйоном з голів (не заливати рибу повністю), посолити і, накривши кришкою, варити приблизно 20 хвилин.

07

Приступити до готування білого соусу. Підготувати для нього борошно, рибний бульйон, вино, масло і сіль. До рибного бульйону, що залишився, долити сік із грибів, білого вина, 1 ст. л. підсмаженого на олії борошна. Проварити отриману суміш на повільному вогні 7 хвилин. Посолити, додати шматочок вершкового масла. Перемішати.

08

Жовток збити. Вершки, топлене вершкове масло збити ще раз разом з жовтком. Отриманий лезьон змішати з білим соусом. Потім готову рибу викласти на тарілки і заправити цим соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min