
Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи
Страви в горщиках користуються досить заслуженою популярністю. Цей зручний спосіб приготування має багато переваг. Участь господині в процесі приготування зводиться до мінімуму. Господиня в цей час може переключитися на приготування чого-небудь іншого. У стравах із горщиків менше жирів, а продукти повністю зберігають смак і аромат. В результаті приготування виходять смачні, соковиті і апетитні страви. До столу їх можна подавати в тому ж посуді, в якому вони готувалися. У процесі приготування рису з м'ясом у горщику по-перуанськи телятину можна замінити свининою, замість печериць використовувати білі гриби, а маргарин замінити рослинним маслом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steak Meat
400 г.
White Cabbage
500 г.
Steamed Rice
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Garlic
1 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
1 ч. л.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
2 ст. л.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Розігріти сковороду з маргарином, викласти на сковороду м'ясо з цибулею, обсмажити.
02
Капусту нашаткувати, перець нарізати кільцями, гриби нарізати. Додати в сковороду до м'яса овочі, злегка обсмажити.
03
Викласти в горщики суміш із сковороди, залити бульйоном, поставити в духовку на 20-30 хвилин.
04
Попередньо, відварити рис до напівготовності, додати рис в горщики, повернути в духовку на 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores