Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку - Image

Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Попереду на нас чекає низка свят, які відзначають традиційно з романтичною вечерею при свічках. Пропонуємо порадувати свою другу половинку і приготувати оригінальний і незвичайний десерт для дорослих - равіолі з ананаса в коньяку. Ніжний вишуканий смак подарує блюду поєднання ананаса, полуниці і лайма. Коньяк, в якому ми маринуємо наші фрукти, розкриє істинний характер страви і вигідно підкреслить кожну смакову ноту десерту. Не так важко буде приготувати цю страву будь-якому представникові сильної половини людства, якщо скористатися нашим рецептом. Подаруйте вашим коханим незабутню мить, адже закохані серця не підвладні ні віку, ні часу!

Ingredients for the recipe

Lime
14.90 - 216.00

Lime

per 1 kg

Ingredients

Lime

0, 5 шт.

Frapin Cognac 40% 0.7l

6 ст. л.

Aro Powdered Sugar 250g

3 ст. л.

Strawberries

150 г.

Peeled Pineapple

0, 5 шт.

Preparation steps

01

Ананас помити, очистити і нарізати на тонкі шматочки. Пласти ананаса залити коньяком.

02

Нарізати лайм, викласти зверху ананаси і залишити маринуватися на ніч.

03

Полуницю добре помити, дрібно нарізати і додати до неї цукрову пудру.

04

Викласти ананаси, всередину кожного викласти начинку з полуниці і притиснути краї.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min