Рататуй з сиром - Image

Рататуй з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі чули про відомий рататуй, який прийшов до нас з Італії. Там ця страва досить відома. Та головний плюс в тому, що в ньому смачно поєднуються овочі, і тому страва виходить не ситна, але смачна. Ми пропонуємо вам трохи змінений рецепт рататуя - овочі з сиром. Сир надає страві особливий смак, який робить страву ще м'якшою і смачнішою. Ви можете брати навіть інші овочі, які вам подобаються більше або пробувати щоразу щось змінити в інгредієнтах. У будь-якому випадку страва буде смачною і порадує вас і ваших рідних. Ну а той факт, що страва не калорійна, робить її ще цікавішою. Так що спробуйте зробити її якомога швидше.

Ingredients for the recipe

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
452.70

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

per 1 kg

Ingredients

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

200 г.

Packaged Eggplants

250 г.

Zucchini

250 г.

Garlic

30 г.

Red Onion

150 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

5 г.

Spice Black Pepper Ground

5 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Preparation steps

01

Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.

02

Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.

03

Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.

04

Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min