Слойки з яблуками «Троянди»  - Image

Слойки з яблуками «Троянди»

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Яблука їсти - це завжди корисно. В них дуже багато вітамінів, і допомагає яблуко при різних проблемах організму. Але що робити, якщо їсти яблука просто так, сирими, вже не цікаво, або дитина просто не хоче? У такому раз,і ми пропонуємо вам смачні солодкі слойки з яблуками. Це той варіант, коли готуюється десерт досить швидко і з вигляду маємо гарні солодощі у формі трояндочки. Це і естетично, і красиво, і смачно. Яблуко робить слойки більш соковитими і ароматними. Такий десерт стане прикрасою вашого святкового столу. Всі гості будуть просити вас поділитися таким рецептом, а дітки вже точно будуть просити добавки.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

250 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3 ст. л.

Aro Powdered Sugar 250g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.

02

У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.

03

Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.

04

Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.

05

На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.

06

Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.

07

Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.

08

Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.

09

Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min