Свинина Стір-фрай - Image

Свинина Стір-фрай

Number of servings: 3Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Stir fry - спосіб приготування в китайській кухні, який передбачає швидке обсмажування продуктів на розпеченій сковороді з використанням невеликої кількості олії. У перекладі з англійської "stirfry" означає "обсмажувати при помішуванні". Тонко нарізану поперек волокон свинину викладайте в сковороду порціями. Кожна з них обсмажується на сильному вогні за пару хвилин до появи золотистої скоринки. З овочами дійте так само: вони вийдуть хрусткими і не втратять соковитість, зберігаючи при цьому свій життєрадісний колір. Порада: на останньому етапі приготування страви не поспішайте додавати всю заливку відразу, а додавайте її порціями, щоб зрозуміти, коли буде достатньо.

Ingredients

Філе свинини

300 г.

Морква

2 шт.

Перець солодкий

1 шт.

Печериці

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Соєвий соус

50 мл.

Крохмаль

0,5 ч. л

Лимонний сік

0,5 ч. л

Соняшникова олія

3 ст. л.

Часник

4 зубчики

Preparation steps

01

Для заливки змішати крохмаль, соєвий соус і лимонний сік.

02

Нарізати всі продукти шматочками однакового розміру.

03

Швидко обсмажити протягом пари хвилин полосочки м'яса.

04

Окремо на соняшниковій олії смажити овочі. Вичавити через прес кілька зубчиків часнику.

05

Змішати обсмажені овочі і м'ясо, залити заливкою, потримати на вогні 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Свинина Стір-фрай – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua