Свинина Стір-фрай - Image

Свинина Стір-фрай

Number of servings: 3Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Stir fry - спосіб приготування в китайській кухні, який передбачає швидке обсмажування продуктів на розпеченій сковороді з використанням невеликої кількості олії. У перекладі з англійської "stirfry" означає "обсмажувати при помішуванні". Тонко нарізану поперек волокон свинину викладайте в сковороду порціями. Кожна з них обсмажується на сильному вогні за пару хвилин до появи золотистої скоринки. З овочами дійте так само: вони вийдуть хрусткими і не втратять соковитість, зберігаючи при цьому свій життєрадісний колір. Порада: на останньому етапі приготування страви не поспішайте додавати всю заливку відразу, а додавайте її порціями, щоб зрозуміти, коли буде достатньо.

Ingredients for the recipe

Rocheblin Sun-Dried Mountain Pork Fillet
2597.00

Rocheblin Sun-Dried Mountain Pork Fillet

per 1 kg

Ingredients

Rocheblin Sun-Dried Mountain Pork Fillet

300 г.

Carrots

2 шт.

Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

6 шт.

Onion

1 шт.

Chong Soy Sauce 1l

50 мл.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

0,5 ч. л

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

0,5 ч. л

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

3 ст. л.

Garlic

4 зубчики

Preparation steps

01

Для заливки змішати крохмаль, соєвий соус і лимонний сік.

02

Нарізати всі продукти шматочками однакового розміру.

03

Швидко обсмажити протягом пари хвилин полосочки м'яса.

04

Окремо на соняшниковій олії смажити овочі. Вичавити через прес кілька зубчиків часнику.

05

Змішати обсмажені овочі і м'ясо, залити заливкою, потримати на вогні 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min