Пиріг з корицею - Image

Пиріг з корицею

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Ароматна кориця, яка представлена у вигляді коричневого порошку або паличок, відома всім. Але мало хто знає, що ця екзотична пряність являє собою висушену кору тропічних дерев Шрі-Ланки та Південної Індії. Солодкуваті листя кориці пахнуть (на диво) не корицею, а гвоздикою і теж використовуються в кулінарії. Раніше ця дивовижна спеція була доступна лише королям, зараз же вона присутня на кухні у кожної сучасної господині. Свіжоспечена випічка, у складі якої є ця пряність, не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Доведено, що божественний розслабляючий аромат кориці здатний підняти настрій і поліпшити мозкову діяльність. Перевіримо?

Ingredients

Масло вершкове

80 г.

Цукор

120 г.

Ваніль

5 г.

Яйце куряче

1 шт.

Борошно

90 г.

Розпушувач

5 г.

Борошно пшеничне

30 г.

Молоко

125 мл.

Кориця мелена

5 г.

Preparation steps

01

Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль, корицю і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно і молоко. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. За бажанням прикрасити збитими вершками і присипати какао з корицею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Пиріг з корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua