Кекси з білим вином - Image

Кекси з білим вином

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Якщо ви вдосталь наготували звичайних (простих) кексів, мафінів і капкейків з фруктами і ягодами, горіхами і сухофруктами, а зараз шукаєте щось більш оригінальне і витончене, то представляємо вам рецепт кексів, до складу яких входять біле солодке десертне вино і цілі ягоди винограду. Повірте, ваших близьких і друзів вдасться здивувати, адже такі італійські вишукані кекси їм навряд чи вдавалося покуштувати. Та й прикрашати їх особливо не варто, цілком і повністю достатньо буде присипати трохи пудрою (або обійтись без цього). Виноград підійде будь-який, як червоний, так і зелений. Але все-таки краще зупинити вибір на червоному, і перевагу віддати солодким і не надто великим сортам.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Dobryk Baking Powder

7 г.

Baking Soda 500g

3 г.

Homemade Butter

150 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

130 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Grape

120 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

130 мл.

Preparation steps

01

Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою. Перемішуючи, підливати в тісто вино.

02

Виноград обваляти в борошні і змішати з тістом. Духовку розігріти до 190°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки, залишити там на 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min