М'ясо по-французьки - Image

М'ясо по-французьки

Number of servings: 1Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Як і все французьке, ця страва дуже вишукана і ніжна. Хоча на перший погляд здається, що вона досить проста, насправді страва має гарний вигляд для подачі, тому вона може стати прикрасою для будь-якого, навіть святкового столу. Вся справа в тому, як ви налаштовані і з яким настроєм приступаєте до приготування страви. Для більшої соковитості можна поверх цибулі покласти помідори, тоді м'ясо буде менш сухим. Хоча, ті ж овочі можна нарізати до м'яса окремо - дивлячись, як вам більше подобається. Рецепт м'яса по-французьки - це помічник вам, коли немає ідей для приготування смачненького до сімейної вечері.

Ingredients for the recipe

Natural Chops Pork
299.90

Natural Chops Pork

per 1 kg

Ingredients

Natural Chops Pork

400 г.

Onion

2 щт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

200 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

400 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо вимити, обсушити та нарізати поперек волокон товщиною, близько 1 сантиметра. Кожен пласт поперчити, посолити та добре відбити. Натерти сир на тертці. Цибулю порізати кільцями.

02

На змащене деко маслом, викласти м'ясо, а на нього зверху цибулю.

03

Полити м'ясо майонезом та посипати тертим сиром.

04

Запікати в духовці протягом 25 хвилин при 180ᵒC. Готовому м'ясу дати настоятись 10-15 хвилин. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min