Куряча печінка в медовій глазурі - Image

Куряча печінка в медовій глазурі

Number of servings: 12Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

1 кг.

Litniy Med Honey 750g

150 мл.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1 ст. л.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

4 шт.

Auchan Oregano 20g

1 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.

02

У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.

03

Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min