
Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі
Влаштувати вечерю за мотивами щедрою азіатської кухні можна спробувати і в домашніх умовах. Цей рецепт страви з креветками з японської кухні. В японській кухні практично всі страви подаються з яким-небудь соусом, або готуються в одному з них. Блюдо дуже ніжне за рахунок кокосового молока і має неповторний чудовий смак. При цьому готується легко і швидко. Готові креветки в кокосовому соусі з каррі рекомендується подавати як самостійно, так і з рисом. Креветки з ананасами в кокосовому соусі з каррі стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carmencita Curry 40g
2 ст. л.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
500 г.
Metro Chef Coconut Milk 1l
400 мл.
Peeled Pineapple
500 г.
Aroy-D Fish Sauce 200ml
3 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2 ч. л.
Еdems Green Tea with Lime Zest and Mint Leaves 100g
2 шт.
Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g
20 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Налити в сковороду олію, розігріти, висипати карі, обсмажити кілька хвилин.
02
Влити в сковороду кокосове молоко, покласти креветки. Ананас нарізати кубиками, також додати в сковороду. Додати в сковороду цукор, рибний соус і листя лайма.
03
Довести суміш на сковороді до кипіння, тушкувати протягом 3-5 хвилин. Зняти з вогню, при необхідності додати сіль. Додати листя базиліка. При подачі посипати чилі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores