
Червоний рис зі спеціями, куркою і зеленим горошком
У запропонованому рецепті використовується червоний рис. Багато господинь не знають про його існування. Білий або бурий рис - це зрозуміло, а червоний? Пояснюється все просто - цей рис не шлифований, у ньому збережена оболонка, що має червоний колір за рахунок натурального рослинного пігменту, який є потужним антиоксидантом. Червоний рис внесе різноманітність у повсякденне меню. Готується він трохи довше звичайного білого рису - близько 35 хвилин. Червоний рис має гарну властивість - залишатися розсипчастим після приготування. У процесі його готування вода трохи забарвлюється, але дана особливість не заважає готувати рис в поєднанні з іншими продуктами - як в даному випадку з куркою і зеленим горошком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Chicken Fillet
680 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
1 шт.
Auchan Oregano 20g
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
0,75 ч. л.
Steamed Rice
300 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
400 мл.
Runa Piquant Tomato Sauce 485g
120 мл.
Limo Frozen Green Peas 400g
300 г.
Preparation steps
01
Налити в розігріту сковороду на середньому вогні оливкову олію. Курку натерти сіллю і перцем, викласти м'ясо на сковороду із олією. Додати до курки на сковороді подрібнену цибулю, часник і перець. Обсмажувати протягом 5 хвилин.
02
Додати в сковороду паприку і кайєнський перець. Всипати рис, ретельно перемішати.
03
Влити в сковороду бульйон і томатний соус, довести суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, тушкувати протягом 25 хвилин, курка і рис мають стати м'якими, а рідина повинна увібратися.
04
Наприкінці, за 2 хвилини до готовності додати зелений горошок, посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores