
Італійський салат з пасти і сьомги
Пропонуємо вашій увазі прекрасне і вишукану страву італійської кухні. Таке повноцінне блюдо стане для вашої родини просто справжнім подарунком. Воно вживається в якості самостійного блюда. Італійський салат з пасти і сьомги дуже збалансоване і корисна страва . Воно наповнить ваш організм силами та енергією. Сьомга - це в першу чергу білки для вашого організму. Омега- 3 , що міститься в сьомзі потрібна для нормального функціонування мозку , нервової та серцево- судинної системи. Макарони завдяки вмісту вуглеводів додадуть вашому організму енергії і сил. А капуста брокколі завдяки багатому хімічному складу освіжить ваш організм і наповнить його вітамінами ..
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
150 г.
Slightly Salted Salmon Fillet Pieces
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Vita Verde Bright Lettuce 120g
40 г.
Broccoli Cabbage
150 г.
Preparation steps
01
Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити. Рибу нарізати кубиками або скибочками.
02
Брокколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores