Домашній торт "Пташине молоко" - Image

Домашній торт "Пташине молоко"

Number of servings: 8Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Що може бути краще домашнього торта, приготованого тут на вашій кухні?! Краще може бути тільки домашній торт "Пташине молоко", приготований за нашим рецептом вашими руками. Торт, звичайно, можна купити і в магазині без мороки, тим більше, що в наш час вибір величезний. "Так навіщо ж морочити собі голову",- запитаєте ви? Відповідь на це запитання є проста. Адже своїми руками ви можете створити на своїй кухні кулінарний шедевр, в який вкладете всю свою теплоту та щирість. Для приготування даного торта вам не будуть потрібні якісь особливі продукти. Всі продукти є простими: борошно, яйця, масло, цукор, шоколад, ваніль. Зате, як ви порадуєте своїх близьких цим тортиком, адже в ньому буде вкладена часточка вашої душі.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
67.99 - 89.30

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

10 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

7 Flour 1kg

200 г.

Dobryk Gelatin 15g

40 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл.

Homemade Butter

350 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

за смаком

Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g

150 г.

Preparation steps

01

Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.

02

Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити  молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.

03

Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.

04

Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.

05

В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.

06

Охолоджений торт покрити глазур'ю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min