Гусяче філе з ананасами - Image

Гусяче філе з ананасами

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хоча і вважається, що найбільш м'яке м'ясо куряче, все ж не варто забувати і про інших. Гусяче м'ясо по праву вважається другим за популярністю після курячого. Хоча воно і зовсім трошки, але більш тверде, все ж існують рецепти завдяки яким можна позбутися цієї жорсткості. Наприклад, приготувати його з ананасами. По-перше, завдяки маринуванню м'ясо стає більше м'яким. По-друге, мед і ананас також пом'якшують гусяче м'ясо. До того ж ананас виступає тут і як жирозжигач. І в підсумку ви отримаєте дуже смачну страву. Її можна подавати до найрізноманітніших гарнірів. Можна прикрасити зеленню, листям салату. Хороша закуска до вечері.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
199.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

400 г.

Vita Verde Fresh Cutted Pineapple 200g

200 г.

Litniy Med Honey 750g

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Гусяче філе натерти сіллю і перцем. Дати промаринуватися.

02

Посмажити м'ясо в "холодній" сковорідці без олії хвилин 10. Жир, який виділиться в процесі смаження із м'яса, злити.

03

У сковороду додати мед, шматочки ананаса і готувати на невеликому вогні до м'якості м'яса.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min