
Риба з овочами по-прованськи
Найбільший плюс у цій страві те, що ви можете вибирати для неї будь-яку рибу на свій смак. Польоту вашій фантазії не буде меж. Риба з овочами по-прованськи має всі шанси стати вашою улюбленою стравою. Маслини і оливкова олія подарують вам відчуття того, що ви знаходитеся десь на теплому середземноморському узбережжі. Ніжне і соковите м'ясо риби запам'ятається надовго своїм вишуканим ароматом. Часник додасть страві легку гостроту, а вино трохи розслабить вас від важких думок, які назбиралися за цілий день. Помідори і спаржа послужать вам цілим гарніром. Готувати таку смакоту одне задоволення. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
30 мл.
Garlic
10 г.
Oscar Pitted Olives 300g
30 г.
Parsley 70g
15 г.
Vinnytsia Mustard 125g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Baked Fish Fillet under Cheese
360 г.
Green Asparagus 250g
360 г.
Pink Tomato in Packing
160 г.
Onion
80 г.
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Маслини дрібно нарізати (за необхідністю видалити кісточки). Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати оливкову олію, біле вино, часник, маслини, петрушку, гірчицю, сіль і перець.
02
Духовку розігріти до 220°C градусів. З фольги вирізати 2 квадрата розміром приблизно 30 х 30 см. Помідори помити і нарізати скибочками. Спаржу помити і видалити хвостики. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
03
На фольгу укласти помідори і спаржу, потім по шматочку риби і трохи заправки. Зверху укласти кільця цибулі. Закрити фольгу конвертиком, укласти на деко і поставити в духовку. Запікати близько 15-20 хвилин. Подавати можна як у фользі, так і діставши з неї.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores