
Риба з апельсинами у фользі
Корисність такого продукту як риба важко переоцінити. Насамперед, вона – джерело жирних кислот, цінних вітамінів і мінералів, необхідних для нормальної життєдіяльності. Не дивно, що фахівці з харчування всі як один рекомендують включити цей морський продукт в раціон і вживати його не менше двох-трьох разів на тиждень. Риба жирних сортів також неодмінно має бути присутня в нашому меню. Відразу виникає питання: як же її приготувати? І ось Вам один із чудових варіантів – дивовижна риба з апельсинами у фользі. Запікаючись в духовці, рибка зберігає максимум своєї цінності. Ароматний маринад з оливкової олії та соєвого соусу розм'якшує філе, роблячи його ніжним і соковитим.
Ingredients
Риба
600 г.
Апельсин
100 г.
Соус соєвий
10 мл.
Олія оливкова
10 мл.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Соєвий соус та олію змішати. Рибу посипати спеціями і замаринувати на 10 хвилин в отриманому соусі.
02
Апельсин помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.
03
Рибу покласти в конверт з фольги, зверху покласти скибочку апельсина і закрити конверт. Запікати рибу близько 20 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores