
Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею
За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
4 шт.
Kuhne Dried Tomatoes 340g
100 г.
Entrepinares Goat Cheese
100 г.
Fresh Green Asparagus 200g
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
375 мл.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
250 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
8 шт.
Preparation steps
01
Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.
02
Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.
03
У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores