Шоколадний соус - Image

Шоколадний соус

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Перед вами рецепт смачної і універсальної страви - шоколадного соусу. Універсальність його полягає в тому, що його можна подати як основний десерт (з горіхами, печивом, вафлями і іншими солодкими виробами), використовувати як крем або глазур для різноманітних тортів і тістечок. А до фруктів він підходить просто ідеально, особливо до бананів і полуниці. Якщо ви подали такий фруктовий десерт з соусом на вечірці чи дитячому святі, то він зникне миттєво просто на очах. Для смаку можете додати трохи вершкового масла або шоколаду, мигдалевої олії або мелений мускатний горіх (тоді соус буде мати яскраво виражений горіховий аромат). Молоко за бажанням можна замінити вершками, але не жирними.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

300 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

5 г.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

25 г.

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Додати в них какао, борошно, розмішати до однорідного стану. Молоко підігріти і влити, розмішуючи, в яєчну суміш.

02

Поставити каструльку з соусом на вогонь і варити близько 5 хвилин, помішуючи. Коли соус загусне, зняти з вогню і, при необхідності, протерти через сито. Охолодити і потім подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min