
Шоколадне печиво з гранатом
Нижче наведено рецепт дуже смачного і оригінального печива з шоколадною крихтою і зернами граната. Особливо такий десерт підійде на новорічний стіл. Чому саме на це свято? Гранат здавна символізував здоров'я і багатство, а таке побажання на Новий Рік досить актуально. Шоколад краще брати молочний, а не чорний, так значно смачніше. Можна також додати в печиво горіхи, але тоді їх краще подрібнити до стану борошна. Якщо хочете більш шоколадне печиво, то розділіть тісто на дві частини і в одну з них додайте какао (або у все тісто). І одна порада: щоб легше було викладати тісто на деко - змочіть ложку водою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
10 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Baking Soda 500g
10 г.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
200 г.
Elite Pomegranate
200 г.
Homemade Butter
80 г.
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще трохи збити. Змішати просіяне борошно, дріжджі, розпушувач і соду.
02
Змішати яєчно-масляну суміш з борошняною. Шоколад подрібнити в крихту і додати в тісто. Додати в тісто зерна граната. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою, поставити в духовку і випікати близько 13-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores