
Курячий салат з авокадо і виноградом
Взагалі салати почали робити ще древні римляни. Правда, у них був всього один або два види салатів з обмеженого числа інгредієнтів. Це із часом почали робити їх більш різноманітними і незвичайними. Якщо салат - це легка смачна закуска із найрізноманітніших інгредієнтів, то вона повинна бути, по-перше, смачна, по-друге, корисна. Що стосується курячого салату, то він точно не поступається ні смаком, ні в користі для організму. Адже саме куряче філе уже настільки корисне і при цьому низькокалорійне. Що стосується авокадо, мандарин і винограду, то вони не тільки містять багато вітамінів, але й надають дуже незвичайний смак всьому салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
480 г.
Avocado 500g
1 шт.
Grape
200 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г.
Lorado Tangerines in Syrup 850ml
120 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
20 г.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
40 мл.
Salt Egypt
за смаком
Lemon
30 г.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку, нарізати м'якоть кубиками і збризнути лимонним соком.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Виноград помити і розрізати на половинки. Майонез змішати з вершками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores