
Куряча печінка з виноградом
Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. Це універсальний м'ясний інгредієнт, що чудово поєднується як з кислими, так і з солодкими і солоними продуктами. Печінка курки неймовірно ніжна і соковита. Приготувавши її за даним оригінальним рецептом, ви отримаєте надзвичайно смачне, ситне і поживне блюдо. До того ж воно вийде низькокалорійним, тому чудово підійде і для дієтичного меню. Не варто забувати, що куряча печінка дуже корисна, вона містить вітаміни груп А, B і C, легко засвоюваний білок, залізо, фолієву кислоту і селен.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
300 г.
Grape
200 г.
Garlic
2 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Натерти на тертці часник і розвести з оливковою олією. Печінку посолити і поперчити. Обсмажити в 1 ст. л. олії 5 хвилин.
02
Крупно порвати салат. Викласти на блюдо, скропити лимонним соком.
03
Викласти печінку на салат. Додати виноград і полити часниковим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores