
Чізкейк із білим шоколадом
Хто не любить чізкейк? Ніжний, солодкий, повітряний, ніби хмарка, поживний і корисний... Здається, в цьому пирозі, кожна калорія приносить лише користь. А чізкейк з білим шоколадом принесе ще більше задоволення, ще більше сміху та посмішок навколо завдяки своєму солоду. Солод цього пирога можна порівняти хіба що з медом, який ще пахне польовими квітами, а ніжність - хіба що з білими хмарами, схожими на грудочки вати. Шматочок такого чізкейка замінить вам сніданок, вгамує голод. Подаруйте собі та вашим близьким людям радість. Наповніть будинок затишком і ароматом спокою і любові. Це все можна зробити за допомогою звичайного чізкейку.
Ingredients
Печиво пісочне (ювілейне)
200 г.
Вершкове масло
100 г.
Маскарпоне
500 г.
Цукор
100 г.
Яйце
4 шт.
Білий шоколад
200 г.
Preparation steps
01
Змолоти печиво в крихти. Вершкове масло розтопити (60 г.), додати до печива, перемішати. Розподілити по формі подрібнене печиво (дуже зручно приминати чашкою). Поставити хвилин на 10 у духовку (170°С).
02
Поки форма в духовці, збити міксером маскарпоне з цукром. Ввести по одному яйця. Збивати на невеликій швидкості, як тільки все перемішалось - достатньо. Розтопити шоколад з вершковим маслом (40 г.) та додати до нього маскарпоне. Вилити отриману суміш на корж. Залити деко гарячою водою, якщо чізкейк пектиметься на водяній бані. Поставити форму на деко та відправити в духовку приблизно на годину. Температура не вище 170°С.
03
Через годину чізкейк "схопиться", але в середині ще буде нещільний. Значить готово. Дати йому охолонути, провести ножем по краям форми та поставити на ніч у холодильник. Різати теплим ножем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores