Цезар - Image

Цезар

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легендарний салат «Цезар» виник у США. Салат отримав назву не по імені Гая Юлія Цезаря, а по імені людини - американського кухаря італійського походження Цезаря Кардіні, який на початку століття володів ресторанами і винайшов цей салат. У класичній версії основними інгредієнтами салату є пшеничні крутони, листя салату-ромен і тертий пармезан, заправлені особливим соусом, який і складає суть рецепта. Але оригінальний рецепт салату дуже легкий варіант, тому для того щоб якось його наситити в салат додають гриби, курку, креветки, анчоуси та інше. Тому рецептів цього відомого салату існує чимало. Сьогодні ми будемо готувати салат "Цезар" з куркою.

Ingredients for the recipe

Lollo Bionda Green Salad
34.80 - 37.70

Lollo Bionda Green Salad

Ingredients

Lollo Bionda Green Salad

1 пучок

Chicken Fillet

300 г.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

6 шматків

Spilva Caesar Sauce 375g

за смаком

Homemade Butter

2 ст. л.

Garlic

2 шт.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

за смаком

Preparation steps

01

Промити під холодною водою листя салату, просушити, нарвати руками, покласти поки в холодильник.

02

Розігріти сковороду, покласти 1 ст. л. вершкового масла, коли масло розтопиться, додати в сковороду нарізаний на пластини 1 зубчик часнику.

03

Курку нарізати шматочками. Викласти в сковороду до часнику. Обсмажувати протягом 10 хвилин, на сильному вогні, до появи рум'яної скоринки.

04

У ту ж сковороду додати 1 ст. л. вершкового масла і ще 1 зубчик часнику. Хліб нарізати кубиками, покласти в сковороду, обсмажити до золотистого кольору. Постійно змішувати.

05

У салатницю викласти листя салату з холодильника, зверху курячу грудинку, помідори нарізані соломкою, заправити соусом, перемішати. Зверху викласти сухарики з хліба, натерти пармезан.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min