Буряковий бісквіт із какао - Image

Буряковий бісквіт із какао

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Здавалося б, як може бути можливим поєднати буряк з какао в одній страві? Цей експеримент вартий того щоб спробувати цей оригінальний десерт. Деяких дітей дуже важко вмовити їсти буряк, а такий варіант їх цілком влаштує, адже ми додамо в страву какао. А коли наш бісквіт перетвориться в однорідну масу і пропечеться, то стане абсолютно неможливим втриматися як дітям, так і дорослим. Можливо, ви спланували якесь дитяче свято, або до вас нагрянули друзі і ви міркуєте – чим би смачненьким і незвичайним порадувати близьких, цей варіант виправдає усі ваші очікування і овації у ваш бік не змусять на себе чекати. Цей десерт, дивує своєю неординарністю, насиченим смаком і кольором.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

180 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Beetroot

100 г.

Homemade Butter

75 г.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

Aromiks Cocoa Powder 100g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Спочатку збити яйця в міксері з цукром. До цієї суміші додати охолоджене вершкове масло. Потім натерти на дрібній тертці буряк. Все це добре перемішати.

02

Після цього додати розпушувач, борошно та какао. Та довести все до однорідної маси. Тісто повинне вийти, як сметана.

03

У змащену форму вилити тісто. Випікати на середньому вогні до готовності. Перевірити готовність дерев’яною паличкою. Після чого вийняти з духовки та покласти на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min