
Яловичина з опеньками в винно-вершковому соусі
Яловичина з опеньками в винно-вершковому соусі - нескладний і цікавий варіант приготування яловичини. Саме завдяки винно-вершковому соусу і попередньому маринуванню, яловичина виходить дуже ніжною. Чорний перець горошком на етапі маринування м'яса можна попередньо трохи прим'яти в ступці, лавровий лист трошки поламати, а нарізану півкільцями цибулю посолити і придавити на дошці, щоб вона трохи дала сік. Вдалим можна назвати поєднання в даному рецепті яловичини з опеньками та інгредієнтами соусу: білим сухим вином і сметаною. Подавати яловичину з опеньками в винно-вершковому соусі до столу гарячою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Hlybkon Honey Fungus 500g
400 г.
Onion
1 шт.
Bay Leaf
2 шт.
Kamis Black Pepper Pea Spices
6 шт.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
200 мл.
Salt Egypt
2 ч. л.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Parsley 70g
4 гілочки
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Preparation steps
01
Яловичину нарізати поперек волокон на кубики, товщиною 1 см.
02
М'ясо посолити, приправити чорним перцем горошком, додати лавровий лист, 2 ст. л. оливкової олії і 100 мл. вина.
03
Додати до м'яса половину цибулі півкільцями і ретельно перемішати. Накрити м'ясо кришкою і прибрати в холодильник на 1,5 години.
04
Гриби висипати на розігріту суху сковороду. Томити до повного випаровування рідини. Додати в сковороду другу половинку нашинкованого лука, 2 ст. л. оливкової олії, смажити 2 хвилини.
05
Додати в сковороду м'ясо і 100 мл. вина. Тушкувати, помішуючи, 10 хвилин. Додати сметану і тушкувати під кришкою 30 хвилин, періодично помішуючи. При необхідності досолити.
06
Додати дрібно нарізану зелень петрушки. Потомити ще хвилин 5. Вимкнути і дати настоятися в соусі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores