Запечене філе сьомги - Image

Запечене філе сьомги

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Не секрет, що червона риба дуже корисна для нашого організму. Однак під час її смаження або копчення більшість корисних речовин нейтралізуються. А ось запечена риба зберігає в собі всі вітаміни, якими багата сьомга. Запечене філе сьомги не вимагає багато зусиль для приготування, проте місця в шлунку радимо залишити якомога більше. Адже ви, безсумнівно, захочете добавки. У цій страві дуже важливо наповнити її прянощами і приправами, які подарують їй пікантності і чарівний смак. Завдяки коріандру, м'яті, лемонграссу і перцю чилі у вашому будинку і навіть за його межами буде панувати аромат гармонії, родинного щастя і затишку.

Ingredients

Філе сьомги

1,5 кг.

Сіль

8 г.

Зерна коріандру

5 г.

Лайм

1 шт.

Мед

15 г.

Перець чилі

1 шт.

Лемонграсс

1 шт.

М'ята садова

20 г.

Свіжий коріандр

1 шт.

Preparation steps

01

Ретельно поскребти та вимити шкірку риби. Філе натерти сіллю та витримати 10 хвилин. Потім посипати меленими зернами коріандру. Покласти рибу на листок кулінарної фольги.

02

Перець чилі промити та дрібно порубати. Лемонграсс дрібно нарубати. М'яту дрібно порізати. Змішати цедру та сік лайму, мед, перець чілі, лемонграсс і м'яту і отриманою сумішшю обмазати рибу.

03

Запікати в духовці при 200°C приблизно 15-18 хвилин.

04

Перед подачею на стіл посипати дрібнопорізаним свіжим коріандром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min