
Запечені баклажани з фетою
Ви скучили за літом, за теполим ніжним сонечком? Вам хочеться побалувати себе чимось смачненьким і корисним? Тоді ця страва, проста у приготуванні і під силу навіть самій недосвідченій господині буде для вас безцінною знахідкою. Витративши всього лише 60 хвилин ви отримаєте надзвичайно смачний і корисний продукт, справжнє джерело вітамінів, мікро і макроелементів. Нарізані кубиками баклажани запечені в духовці, приправлені лимонним соком і соєвим соусом, в дуеті з фетою сколихнуть в пам'яті спогади теплого літнього вечора і залишать на губах присмак Середземноморського бризу. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Spice Pepper Mix
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1/2 ч. л.
Garlic
2 зуб.
Lemon
40 г
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
50 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°С. Нарізати баклажани кубиками і скласти у велику миску. Злегка посипати сіллю і відкласти в сторону, поки готується маринад.
02
Змішати оливкову олію, оцет, мед, перці, розчавлений часник і кмин.
03
Злити рідину з баклажанів і полити їх маринадом.
04
Запікати овочі в духовці протягом 40 хвилин. Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.
05
Змішати лимонний сік і соєвий соус, полити баклажани.
06
Фету розкришити.
07
Розкласти запечені овочі по тарілках і посипати фетою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores