Кава по-арабськи - Image

Кава по-арабськи

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кава - це смачна річ, яка дійшла до нас з Азії. Там каву варити люблять і вміють. У арабів кавоваріння - це справжня церемонія. Мало того, пити каву на сході - це традиція, яка за своїм таїнством порівнянна лише, напевно, з китайським чаюванням. Тому сьогодні пропонуємо відчути себе спекотними бедуїнами і приготувати каву по-арабськи. Готуючи цю каву по-арабськи, відчуйте всю силу арабських традицій, відчуйте легкий бриз, спекотне палюче східне сонце, міраж. О, Схід, який же ти прекрасний! Це неймовірні таємниці стародавньої історії, величні архітектурні пам'ятники, це спекотні пустелі, пахучі оазиси, це незвичні круті і радикальні нрави, звичаї і традиції, це пряні аромати східної кухні.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

0,5 л.

Natural roasted coffee beans Galca 1000g

15 г.

Eco Ground Cinnamon

2 г.

Eco Cardamom 6g

2 г.

Pripravka Vanilla 2g

3 г.

Preparation steps

01

Цукор насипати на дно кавника та поставити на вогонь. Нагрівати, поки цукор не стане коричневого відттінку. Залити водою.

02

Каву змішати зі спеціями. Доводячи воду до кипіння, кавник зняти з вогню та насипати в нього каву.

03

Знову довести до кипіння, але не кип'ятити. Якщо притримуватися традицій, то каву не потрібно проціжувати. Розлити по чашкам.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min