Ягня з м'ятним песто - Image

Ягня з м'ятним песто

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ягнятина - це вид м'яса, який є цінним продуктом харчування. У порівнянні з яловичиною або свининою в ньому набагато менше холестерину. За вмістом білка, амінокислот, вітамінів і мінералів цей продукт не поступається іншим видам м'яса. Ягнятину (на відміну від баранини) можна застосовувати і в дитячому, і в дієтичному харчуванні. М'ясо ягняти можна готувати самими різними способами. Запропонований у цьому рецепті спосіб приготування - запікання в духовці, яке здійснюється в два етапи: спочатку запікають ягнятину, натерту сіллю і перцем і змащену оливковою олією, а потім м'ясо змащують дуже ароматним м'ятним соусом песто і знову відправляють ненадовго в духовку. Подають м'ясо із соусом песто і гарніром.

Ingredients for the recipe

Meat Time Lamb Tenderloin
1334.00

Meat Time Lamb Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Meat Time Lamb Tenderloin

600 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

70 мл.

Carmencita Coarse Sea Salt 80g

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Walnut

2 ст. л.

Fresh Mint Bundle 50g

1 пучок

Parsley 70g

1 пучок

Garlic

1 шт.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

30 г.

Green Basil, pc

за смаком

Preparation steps

01

Підсушити на сковороді волоські горіхи протягом декількох хвилин. Перекласти в чашу блендера, додати до горіхів подрібнену м'яту, петрушку, сіль, сир, часник, влити 60 мл. оливкової олії. Перемішати до однорідної маси.

02

Філе натерти сіллю і перцем, обмазати оливковою олією. Покласти м'ясо на розігріте деко, поставити в духовку на 20-30 хвилин.

03

За 4-5 хвилин до готовності, витягнути м'ясо, обмазати соусом песто з блендера, поставити в духовку до кінця приготування. Після духовки остудити м'ясо протягом 5 хвилин. Потім можна нарізати шматочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min