Теплий салат з курки і винограду - Image

Теплий салат з курки і винограду

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

200 г

Grape

200 г

Pear

130 г

Walnut

30 г

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

10 г

Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg

30 г

Lemon

30 г

Celery Stalk

200 г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл

Preparation steps

01

Куряче філе порізати на шматочки і обсмажити на оливковій олії, додавши сіль і перець. Виноград помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Грушу помити, видалити серцевину і нарізати кубиками.

02

Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками. Листя салату помити, обсушити і порвати руками. Приготувати заправку. Для цього змішати майонез, сік лимона і йогурт. Ретельно перемішати до однорідної консистенції, додати трохи солі і перцю.

03

У мисці змішати листя салату, курку, потім додати виноград, селеру і грушу. Потім додати заправку і обережно перемішати салат. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити крупно поламаними волоськими горіхами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min