
Індичка із ананасами
В якості основного інгредієнта в цьому рецепті використовується філе індички. М'ясо індички ніжне, порівняно нежирне і часто використовується в кулінарії. Воно, на думку дієтологів, дуже корисне і легко засвоюється. Індичка із ананасами - популярна в азіатських країнах страва. Поєднання філе індички із ананасами має чудовий пікантно-солодкуватий смак. Приготування м'яса індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, оскільки це м'ясо легко пересушити. Ананаси додають йому соковитості і перешкоджають його висиханню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Turkey Fillet
1 кг.
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
1 банка
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bionaturalis Organic Coconut Milk with Green Curry 400ml
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Ретельно вимити філе, порізати великими шматками товщиною 2 см., накрити харчовою плівкою і злегка відбити кухонним молоточком.
02
Шматки філе посолити, приправити перцем і каррі з двох сторін і порізати на порційні шматки. Дати м'ясу постояти 10 хвилин.
03
Форму для запікання змастити соняшниковою олією і викласти в неї м'ясо, злегка окропивши його оливковою олією, поставити в заздалегідь розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.
04
Дістати форму з духовки, зверху на індичку викласти кільця консервованого ананаса і змастити медом.
05
Поставити в духовку ще на 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores